Dokters nemen een radiografie van de buik. Wat ze daar aantreffen..

Er is geen grens aan wat jongeren durven doen om in de groep geaccepteerd te worden. En als er alcohol bij gemoeid is, is het hek helemaal van de dam.

36 Jaar geleden speelde een Chinese tiener genaamd Wang een drinkspel met zijn makkers. Hij was toen 14 jaar. Zijn vrienden daagden hem uit om een pen in te slikken en dat deed hij ook. Maar hij ging nog een stapje verder. Om extra indruk te maken slikte de man nog een tweede pen in. De pennen bleven 36 jaar in zijn buik zitten. Hij had nooit enige last ondervonden dus dacht de man dat de pennen al lang verteerd en in het toilet beland waren.

Toen de man voor een routinecontrole in februari naar het ziekenhuis ging, vernam hij dat de pennen er nog steeds zaten. In april werd de man geopereerd. Beide pennen werden met succes uit zijn maag verwijderd. Hij werd naar huis gestuurd en kreeg de commentaar ‘volledig gezond en penloos’ mee. In deze video kan je alles nog eens in detail bekijken. De pennen lijken wel onaangetast! Wie weet werken ze nog! Meteen tonen ze je nog een hoop andere gevallen van mensen die objecten inslikten.

Bekijk de beelden in de volgende video:

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 😀

Vriendelijke groet,
Team Tis Wat