Hoofd schoolrestaurant schrijft berichten aan leerlingen op bananen en wanneer je ze leest doen ze je hart smelten

We kunnen hopelijk allemaal nadenken over iemand die ons als kind inspireerde. Een rolmodel, of misschien iemand die verantwoordelijk is voor die ene daad die ons leven verbeterde.

Stacey schrijft deze motiverende berichtjes namelijk op de bananen die aangeboden worden aan de kinderen in het restaurant. De berichtjes zijn eenvoudig. Zoals “Jij bent slim” of “Je toekomst ziet er goed uit.”

Maar het zijn niet alleen de studenten die van het idee van deze zogenaamde “sprekende bananen” houden. Ook het andere schoolpersoneel looft Stacey haar daden.

Stacey werkt al 9 jaar lang op die school. “Ik doe het voor mijn kinderen thuis, dus waarom ook niet hier, want ze zijn ook een beetje mijn kinderen,” zegt Truman aan WTKR.

Toen Sharon Shewbridge, de directrice van het schooltje, het positieve effect zag van de “sprekende bananen” op de leerlingen, besloot ze om een foto van de bananen te delen op Twitter. Stacey wordt daardoor wereldwijd geprezen voor haar mooie gebaar.

Directrice Shewbridge zei dat Stacey verlegen was door alle aandacht en zei dat ze het gewoon anoniem wilde houden.

“Het is iets simpel, maar deze woorden kunnen leerlingen zelfverzekerder maken en beseffen dat ze goed genoeg zijn,” vertelde de directrice aan Yahoo Lifestyle. “Ik hoop dat andere scholen zien dat het een gemakkelijke manier is om positieve inspiratie te zijn voor kinderen.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 😀

Vriendelijke groet,
Team Tis Wat