Stel adopteert een kind. De eerste woorden van het meisje op de luchthaven doet iedereen ontroeren.

De schattige, kleine Lucy heeft het syndroom van Down en was een weeskind gedurende de eerste 6 jaar van haar leven. Gelukkig bleef dit niet haar hele leven zo. Lucy werd geadopteerd uit China naar een liefhebbende thuis in de Verenigde Staten.

Haar nieuwe familie was zeer zenuwachtig toen ze eindelijk toekwam. Ze wisten niet wat te verwachten, hoe hun kleine meisje zou reageren met haar nieuwe omgeving, zeker nadat ze heel haar jonge leven in een weeshuis woonde. Lucy’s adoptieouders Brent en Audrey Shook, konden niet wachten om hun nieuwe dochtertje te ontmoeten. Het koppel had zelf al 5 biologische kinderen maar hadden ruimte genoeg in hun hart om ook liefde te geven aan nog een extra kindje.

Hun eerste ontmoeting met Lucy vond plaats in een luchthaven in Houston, Texas, toen ze toekwam in haar nieuwe land. Toen ze arriveerde leek ze angstig rond te kijken voor haar nieuwe ouders, en toen ze hen eindelijk ontmoette werd ze overmand met emoties. Audrey snelde naar haar nieuwe dochter, en was overmand door emoties. Op dat moment zei de kleine Lucy ook enkele woorden die iedereen tot tranen toe bewoog.

Bekijk de beelden in de volgende video:

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 😀

Vriendelijke groet,
Team Tis Wat