109-jarige vrouw zegt dat het vermijden van mannen de sleutel tot een lang leven is!

De oudste vrouw in Schotland heette Jessie Gallan. Ze was 109 jaar oud. In dit interview beweert ze dat ze een geheim had voor haar lange levensduur, ook al zouden veel mensen het grappig vinden, anders denken ze niet dat het waar is.

Mevrouw Gallan beweert dat het heel belangrijk is om elke ochtend pap te eten voor het ontbijt, maar het meest noodzakelijke is NIET om een man in je leven te hebben! Volgens haar maken mannen ons leven alleen maar korter! Eigenlijk denken veel vrouwen dat dit waar is! Ze beweert ook dat ze meer problemen veroorzaken dan je je kunt voorstellen en ze zijn het niet waard.

Mevrouw Gallan is nooit getrouwd geweest en zij was haar hele leven een onafhankelijke vrouw. Ze verliet haar huis toen ze 13 was en heeft sindsdien hard gewerkt. Ze beweert ook dat ze heel zelden op vakantie ging. In haar laatste jaren was ze in een verpleeghuis waar iedereen van haar hield. Iedereen dacht dat ze gewoon geweldig was! Helaas overleed mevrouw Gallan een tijdje nadat dit interview was afgelegd.

Bekijk de beelden in de volgende video:

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 😀

Vriendelijke groet,
Team Tis Wat